Информационна среща – семинар на тема „Ветеринарно-санитарни и хигиенни изисквания към животновъдните обекти. Хуманно отношение към животните” ще се проведе на 26.03.2013 г., вторник в гр. Дряново, обл. Габрово.

На семинара д-р Георги Гинев от Областна дирекция по безопасност на храните - гр. Габрово ще запознае фермерите с ветеринарно-санитарните и хигиенни изисквания към животновъдните обекти, както и с регистрацията на животновъдните обекти.

Д-р Васил Петров от Областна дирекция по безопасност на храните в Габрово ще информира присъстващите за изискванията, свързани с хуманното отношение към животните и категоризацията на млекодобивните стопанства.

Главен експерт Даниел Денчев от Териториален областен офис на НССЗ ще представи възможностите за финансово подпомагане на животновъдните ферми по мерките от Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г.
 
Семинарът ще се проведе от 10 до 12 часа в ритуалната зала на Общината на ул."Бачо Киро" 19.

Организатори на срещата са Националната служба за съвети в земеделието (Териториален областен офис - гр. Габрово) и Областна дирекция по безопасност на храните - гр. Габрово.



© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!