Първата Зърнена Конференция в България – „Зърнена академия 2016“ ще се проведе 27-28 октомври 2016 г. в Интерхотел „Черно море“ във Варна, съобщиха от НАЗ.
 
Програмата ще включва презентации на 27 октомври от лектори от Strategie Grains, UkrAgroConsult, Sunseedman, USDA, МЗХ, СЖС и др. Темите ще обхващат актуални аспекти на балансите на търсене и предлагане, тенденции и развитие на пазарите на зърнени и маслодайни култури в Европа, България и света.
 
На 28 Октомври предвиждаме полудневен тренинг по хеджинг и риск мениджмънт, представен от Intl FC Stone – за ограничен кръг участници поради естеството на материята.
 
Очакват се  участници от всички сектори на бранша в България, включително местни и международни търговски компании, преработватели, фермери, сървейори, спедитори и т.н. Има заявен предварителен интерес и от участници извън България.
 
Записванията и заявките за участие се приемат по реда на постъпване до изчерпване на местата чрез попълване на онлайн регистрационна форма, по телефон или имейл, както са посочени по-долу.
 
Телефони за участие и регистрация: +359 52 511 237 и +359 888 666 829
За повече информация: http://grain-academy.com/bg/