Освен че предлага висококачествено месо на ресторанти, Бернард Млакар работи върху развитието на туризма. Планира да организира кулинарни събития за малки групи от любители на добрата храна и пържолите
Миналата година много фермери му повярваха и оставиха зърното в складовете, надявайки се на по-добри цени по-късно
В момента сушата е особено тежка в Италия. За това говори и поведението на животните
Сега една от заплахите идва от Facebook - там, казва проф. Елиът, сме свидетели на същински Див запад на храните
Достъпът до профилите в Agri.bg временно е ограничен.
Работим върху тяхното подобрение.
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Agri.bg, за да научавате най-актуалните новини, анализи, интервюта и видео репортажи от аграрния сектор за изминалата седмица.
Чрез абонамента ще получавате и информация за важни предстоящи събития в бранша.