Течните торове, представени в гамата от продукти на фирма Биохум ООД, имат широко приложение  в  зърнопроизводството, зеленчукопроизводството, лозарството, овощарството и др. 
 
Конвенционалното земеделие може да се възползва от неповторимите предимства на течните торове  от серия СЕКТОР, която се базира на аминокиселини, включващи различно съдържание на азот, фосфор, калий, както и допълнително прибавени микроелементи, ензими, витамини и въглехидрати.
 
 
Това от своя страна дава възможност за контрол върху храненето на културите, съобразно с нуждите им през отделните периоди на развитие. Торовете са предназначени за листно приложение, за коренова система, както и за обработка на семена. 
 
Биохум ООД разполага с богата гама от продукти, които са специализирани за съответните видове култури и намират приложение във всеки един период от развитието на насажденията.
 
 
Такива продукти са Сектор Старт - за начални фази, Сектор Прим - за растеж и развитие, Сектор Хит - за крайни фази, с повишени съдържания на някои от макро и микроелементите, съответно ориентирани за зърнени или маслодайни култури. Сектор Калций намира приложение в зеленчукопроизводството.
 
Кореновият Стимулатор е специализиран за обработка на семена и здрава коренова система. Сектор Протект - предотвратява появата на болести по растенията.
 
 
Продуктите на Биохум ООД помагат на посевите да растат здрави и да дават по-високи добиви. Прилагат се профилактично или когато се очаква насажденията да преминат през неблагоприятен период, породен от недостиг на хранителни вещества или болести. Правилното им използване води до все по-добри резултати с всяка изминала година. Така, на практика, земеделските стопани си осигуряват един верен помощник в стопанството. 
 
Такъв български продукт без аналог е течният органичен тор „Аминобест“, който е удостоен със златен медал - награда за иновации на международната изложба АГРА 2014. 
 
 
Аминокиселините, съдържащи се в „Аминобест”, са лесни за усвояване от растенията. Те са в пълната си гама, необходима за развитието на растенията микро и макроелементи, което спомага за по-висока интензивност на процесите на обмяна на веществата. 
 
Експертите в Биохум ООД са си поставили за цел и са приели за своя мисия да предлагат екологично чисти, висококачествени продукти, с които искат да задоволят всички нужди на земеделските производители. 
 
За повече информация и подробности за продуктовата гама на Биохум ООД, посетете сайта  biohum.com