Представителите на неформалната организация Кауза "Млад Фермер" излизат на протест днес пред Министерството на земеделиети и храните, съобщават организаторите. Те ще протестират „срещу водената от Ръководството на МЗХ политика на постоянни лъжи, нулева комуникация с фермерите, определяне на правила и политики без никакви консултации със заинтересованите страни в това число и ДФ "Земеделие" и крайната невъзможност да се прогнозират действията на администрацията“, се посочва в писмо, разпратено до медиите.


Представителите на неформалната организация Кауза "Млад Фермер" протестират, че все още „няма и помен“ от прием на проекти по мярка Млад фермер, въпреки многобройните убеждения на проф. Димитър Греков и неговият заместник г-н Явор Гечев че нов прием на проекти по мярка 112 ще се състои през месец май или месец юни. 

 

Представителите на Кауза "Млад Фермер" се събират в петък, 26 юни от 14:00 часа пред входа за посетители на Министерство на земеделието и храните на ъгъла на ул. Дамян Груев и ул. Димитър Трайкович.

 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!