Най-голямата фермерска организация вЕвропа - Копа Коджека стартира фотоконкурс, който цели да се покаже важността и реалността на семейните ферми и селскостопанските организации. Желаещите да се включат в конкурса трябва да изпратят снимки и актуални данни на имейл [email protected] до 20-ти август 2014г., съобщиха от Копа Коджека. 

 

 

Наградите и победителите ще бъдат представени на 22 септември в Европейския парламент. Победителят ще получи едноседмична екскурзия за двама до Барселона. Подгласниците пък ще получат кошници висококачествена селскостопанска продукция.

 

От Копа Коджека информират още, че на церемонията по награждаването през септември ще бъдат представени и земеделски продукти от всички страни от ЕС.

 

„Организаторите са подготвили серия от лекции, на които водещи лектори ще споделят своите теории за бъдещето на европейското селско стопанство. Основна цел на събитието е да се проследят нуждите на земеделските производители и фермери и това как новите програми могат да отговорят на тези нужди, както и какви допълнителни мерки е необходимо да бъдат предприети“, се посочва в съобщение на Копа Коджека.

 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!