Нонка Николова (no_nik) е първият седмичен победител в съвместната игра на Тайтън Машинъри България и Фермер.БГ „Горд съм да бъда фермер“. Снимката, която донесе първото място, показва началото на жътвата на фона на комбайн Case IH 2166 и събра 309 гласа.
 

Участничката печели макет на трактор Case IH, осигурен от Tайтън Машинъри България, както и Захранване на портфейла в профила си в Социалната мрежа Фермер.БГ с 20 лв.

Всички останали участници продължават да се борят за атрактивните месечни награди, както и за голямата награда, която ще бъде връчена през октомври.

Продължавайте да качвате снимки и видео на аграрна тематика, за да се включите в играта, в която ви очакват още много изненади.
 

Припомняме условията и правилата за участие в играта "Горд съм да бъде Фермер":

В играта могат да се включат всички активни потребители на Фермер.БГ – професионалисти и любители, без ограничения във възрастта. Те трябва да изпратят снимка/видео на аграрна тематика: от своята ферма, аграрни пейзажи, както и снимки на машини със следните брандове: CASE IH, Vaderstad, Salford, Merlo, Tecnoma, Kverneland, Annaburger, Cherrington, Gregoire и други фирми производители на машини, на които ТМБ е представител. Може да се участва с неограничен брой снимки/видео.

Всяка седмица финалистът с най-висок рейтинг получава една от седмичните награди – рекламни шапки, якета, портфейли, ключодържатели, тениски и много други, предоставени от Тайтън Машинъри. Фермер.БГ награждава снимката с най-висок седмичен рейтинг със Захранване на портфейла в профила на финалиста с 20 лв. Всеки месец тримата финалисти с най-висок рейтинг за снимките си ще получат месечни награди, сред които рекламни часовници, макети на трактори, раници, куфари с инструменти и др. от Тайтън Машинъри България, както и захранване на портфейлите във Фермер.БГ на тримата седмични финалист с по 30 лв.

Снимките в топ 20 от всеки месец, ще участват в томболата за големите награди Tороразпръскваща машина Kverneland Accord Exacta CL, GPS система модел EZ Guide 250 + AZ Steer + AG15 Antenna и уикенд за двама в комплекс за селски туризъм "Стари времена – Беленташ.

Включването в играта става чрез регистрация във Фермер.БГ. Снимките трябва да бъдат придружени от кратко описание, в което се посочва: място и характер на събитието, заглавие на снимката, име на автора. На създадената специално за целта страница tmb.fermer.bg потребителите могат да гласуват онлайн за най-харесваната и атрактивна снимка, заснета от участник в конкурса. Всеки потребител има право да гласува за всяка снимка/видео от конкурса най-много по веднъж на ден.

Играта ще продължи до 30 септември  2013 година. Обявяването и връчването на голямата награда ще се проведе на церемония в присъствието на нотариус през месец октомври  2013 г.

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!