Съвместната игра на Тайтън Машинъри България и Социалната мрежа Фермер.БГ "Горд съм да бъда фермер" завърши. Общо 319 фермери участваха в надпреварата за седмични и месечни награди, осигурени от организаторите, като качиха близо 500 снимки на аграрна тематика, за да представят интересни моменти от своята дейност и работата си в своите стопанства.

„Постигнахме целта, която си поставихме при стартирането на тази игра – а именно да се покаже и да се популяризира ролята на фермерите в Българското общество. Големият интерес от страна за участниците в играта доказа, че фермерството, освен изключително важна, е и интересна професия, с която фермерите наистина се гордеят“, посочиха организаторите.

Играта „Горд съм да бъда фермер“ доказа и още една позитивна страна за селскостопанския ни сектор – приемствеността между поколенията. Много потребители избраха да участват чрез снимки на своите деца – бъдещите млади фермери, които с радост участват в дейността на стопанството.



снимка "Емчо" - един от седмичните победители

Много фермери се доверяват на селскостопанската техника, предлагана от Тайтън Машинъри България. Голяма част от снимките, които взеха участие в играта, бяха на трактори и комбайни Case IH, пръскачки Tecnoma, почвообработваща техника Vaderstad и Kverneland и др.



снимка: Начало на жътва 2013 с комбайн Case IH - първи седмичен победител

В рамките на три месеца Тайтън Машинъри България и Фермер.БГ раздадоха 15 атрактивни седмични награди на: no_nik, asenovmeshtica, gugito80, Romeo, tedi61, Luboslav Lalov, bbengi, ivan87lalkov, damiana, fpetko, ddimitrovg, Dimitrinka Panevska, tsura, Vanq Kaneva, kolev7709.

Най-много гласове и награди за своите снимки получиха четирима месечни победители: ivan87lalkov, bbengi, Dimitrinka Panevska, Nikolai Panevski .

Най-активните участници в играта „Горд съм да бъда фермер“, бяха семейство Паневски от Великотърновски регион, които успешно съчетават земеделската и животновъдната дейност в своето стопанство.



награждаване на г-жа Паневска с макет на трактор Case Steiger



награждаване на г-н Паневски с куфарче инструменти Case IH

Предстои да бъдат изтеглени трите големи награди на играта „Горд съм да бъда фермер“. В томболата за тороразпръскваща машина Kverneland Accord, модел Exacta CL, GPS система модел EZ Guide 250 + AZ Steer + AG15 Antenna и уикенд за двама в комплекс за селски туризъм "Стари времена - Белинташ" ще се борят снимките в Топ 20 от всеки месец. Наградите ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус , след което ще бъдат лично връчени на победителите.
 

Тайтън Машинъри България и Фермер.БГ благодарят на всички участници, които се включиха в играта „Горд съм да бъда фермер“!


 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!