Иван Лалков (ivan87lalkov ) е седмичният победител в играта „Горд съм да бъда фермер“ на Социалната мрежа Фермер.БГ и Тайтън Машинъри България. Снимката "Сан Лука 2013 СЛЕД 2 СЕДМИЦИ" събра 655 гласа в седмичната класация на играта, което ѝ отреди първото място.

Иван получава захранване на Портфейла си във Фермер.БГ с 20 лв, както и макет на трактор
CASE IH, осигурен от Тайтън Машинъри България.

 

Играта „Горд съм да бъда фермер“ продължава до 30 септември, като раздава атрактивни седмични и месечни награди на снимките, събрали най-много гласове. Големите награди, осигурени от Тайтън Машинъри България и Фермер.БГ, ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус през месец октомври. За тях ще се състезават снимките в топ 20 от всеки месец. Наградите са: тороразпръскваща машина Kverneland Accord Exacta CL, GPS система модел EZ Guide 250 + AZ Steer + AG15 Antenna и уикенд за двама в комплекс за селски туризъм „Стари времена“ – Белинташ.


В играта могат да се включат всички активни потребители на Фермер.БГ – професионалисти и любители, без ограничения във възрастта. Те трябва да изпратят снимка/видео на аграрна тематика: от своята ферма, аграрни пейзажи, както и снимки на машини със следните брандове: CASE IH, Vaderstad, Salford, Merlo, Tecnoma, Kverneland, Annaburger, Cherrington, Gregoire и други фирми производители на машини, на които ТМБ е представител. Може да се участва с неограничен брой снимки/видео.


Включването в играта става чрез регистрация във Фермер.БГ. Снимките трябва да бъдат придружени от кратко описание, в което се посочва: място и характер на събитието, заглавие на снимката, име на автора. На създадената специално за целта страница tmb.fermer.bg потребителите могат да гласуват онлайн за най-харесваната и атрактивна снимка, заснета от участник в конкурса. Всеки потребител има право да гласува за всяка снимка/видео от конкурса най-много по веднъж на ден.

 

Пълните условия за участие в играта „Горд съм да бъда фермер“ можете да прочетете тук

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!