В рамките на официалното посещение в България на г-жа Хо Тхи Ким Тхоа, заместник-министър на индустрията и търговията на Социалистическа Република Виетнам в периода 22-25 май 2014 г., Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), съвместно с Посолството на Виетнам в България, организира бизнес форум, съобщиха от агенцията.

 

Събитието ще се проведе на 23 май 2014 г. (петък) от 08:30 ч. в „Гранд Хотел София”. Акцент в бизнес срещата ще са възможностите за сътрудничество в областта на селското стопанство, а в състава на виетнамската делегация са включени представители на фирми от сектора на производството на първична селскостопанска продукция и на преработката на земеделска продукция. В рамките на събитието ще бъдат представени възможности за инвестиции и бизнес сътрудничество с Виетнам и ще се проведат двустранни срещи.

 

Целта е да се осигурят възможности за създаване на преки контакти между български предприятия и потенциални техни партньори от Виетнам за производствено коопериране, увеличаване обема на българския износ, за обмен на добри производствени и търговски практики, допълват от агенцията. Земеделски производители, фермери и преработватели могат да заявят участие в предстоящия бизнес форум в ИАНМСП до 20 май.

 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!