Фермер.БГ утвърждава лидерската си позиция сред селскостопанските медии в България. Фермер.БГ продължава да е  медиен лидер сред всички онлайн и офлайн (печатни) медии за селско стопанство в България. Това сочат независими метрични данни на Google Analytics.

 

След рекордият пик в края на 2012г., от началото на 2013-а до момента Фермер.БГ регистрира 2 млн. 335 775 посещения, които са генерирали 14 млн. 552 726 страници на сайта. Новите читатели са се увеличили със 102,45% в сравнение със същият период на предходната година. По данни на Google Analytics, уникалните потребители от началото на тази година до 23-и Юни са 642 190. Най-много читатели има от Областите : София, Пловдив, Стара Загора, Добрич, Шумен, Русе, Плевен, Ловеч, Велико Търново, Разград, Сливен и Хасково.

 

За последния месец читателите на Фермер.БГ са били 158 000 , а през Март е поставен рекордът до момента за тази година - 170 842 читатели - в рамките на 31 дни.

 

Справката в анализите показва, че се увеличават потребителите, които ползват сайта през мобилни устрийства и мобилен интернет.

 

Богатото количество на новинарските материали, анализи, ексклузивни интервюта, видео клипове и авторски снимки, в съчетание с новия дизайн и функционалности на сайта, утвърждават лидерската му позиция сред селскостопанските медии в България. Припомняме, че макар като специализирана селскостопанска медия, през месец Ноември 2012, по данни на независимата метрична система на международната маркетингова агенция Gemius, се наредихме на 24-о място сред водещите интернет издания в България.

 

От началото на 2013-а до момента, другите сайтове от групата на АгриГейт Медия също бележат ръст в читаемостта. Специализираният интернет портал за селскостопанска техника - Трактор.БГ, отчита 11 млн. 667 159 показвания на страниците при 620 646 посещения.

 

Благодарим на лоялността на нашите читатели, приятели и партньори, в общата ни цел - за по-добро и успешно селско стопанство на България!

 

КЛИКНИ ЗА ПЪЛЕН РАЗМЕР :

---

СТАТИСТИКА НА МЕСЕЧНА БАЗА - СРАВНЕНИЕ СЪС СЪЩИЯ ПЕРИОД НА 2012 г. - УВЕЛИЧЕНИЕ НАД 100% !!!

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!