тороразпръскващи ремаркетаF.lli Annovi е компания, лидер на италианския пазар за производството на селскостопански машини и по-специално на тороразпръскващи ремаркета с задни и предни турбини, патентовани от 1964 г.

F.lli Annovi може да се похвали с над 40 години опит, насочени към удовлетворяване на изискванията на клиента. Това е довело до високо технологично ниво на основните характеристики на тороразпръскващите ремаркета.

Клиентите по цял свят избират техните продукти, защото те:

  • са конструирани от висококачествени компоненти за тежка продължителна употреба;
  • са показали богат опит и надеждност през годините;
  • имат лесна поддръжка и употреба;
  • притежават най-добро съотношение цена/качество;
  • дълъг експлоатационен живот.

Тороразпръскващото ремарке А25V е с предно-странично изхвърляне на оборски тор и е подходящо за употреба в лозя и овощни градини. Отличава се със здрава конструкция, лесно обслужване и лесно придвижване. То е създадено за надеждна и дълга употреба.

А25V гарантира прецизно и равномерно разпръскване на различни видове тор. Благодарение на функционалността си, тестваните компоненти и първокласна изработка, моделите А25V са перспективна и дългосрочна инвестиция.

Компактните и ефективни тороразпръскващи ремаркета на F.lli Annovi се използват широко и се характеризират с оптимално торене.

Повече информация за тороразпръскващи ремаркета на F.lli Annovi можете да получите от представителя за България - СД ДРАГАНОВИ.