Преди старта на активната пролетна кампания на полето, фирма Трактор Инвест ЕООД Карлово предлага за своите клиенти надеждни решения за торене и сеитба – с новите словенски торачки и пневматични сеялки INO. Те направиха своя дебют на изложението Агритехника в Хановер.

 

Прецизни пневматични сеялки INO

За пролетната сеитбена кампания Трактор Инвест предлага прецизни пневматични сеялки Ino Becker за редови култури (царевица, слънчоглед, захарно цвекло, соя, фасул, грах и др.). Сеялките се произвежда от INO по лиценз на BECKER и работят на принципа на надналягане, което гарантира прецизно и ефективно изсяване на семената. Налични са много модели с работни ширини от 2 до 24 реда.

Принципът на работа на сеялката е следният: Въздух под налягане се придвижва по системата и чрез специални дюзи издухва излишъка от семена от отворите на изсяващия диск. Така само едно семе остава в конусния отвор и при завъртане попада в почвата.

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:


 


Тестовете на компанията показват, че сеялките Ino могат да работят при скорост 12-13 км/час без това да пречи на прецизното и ефективно засяване на семената, което се осигурява от специално проектирани дискове.

 

Движението на дисковете се предава от задвижващи колела и вериги, а редуктор позволява настройка до 64 различни разстояния между семената.

Сеялките Ino могат да се оборудват с торовнасяне, както и с eлектронна система INO TRONIC PS 200 за отчитане на броя засети семена, дневната и общата засята площ; работната скорост и др.

 

Сеялките Ino– BECKER с по – голяма работна ширина разполагат с хидравлично сгъваема рама за по-лесно транспортиране от и до полето.

Тороразпръскващи машини INO

Трактор Инвест предлага за предстоящата кампания и разнообразни тороразпръскващи машини Ino –еднодискови торачки с обем от 120 л до 500 л, както и двудискови машини Ferti 2 от 1000 л. до 2500 л., подходящи за всички видове минерални торове.

Тороразпръсквачките INOса подходящи за наторяване със сух, минерален, гранулиран, прахообразен или кристален тор.

 

Торачките могат да се регулират така, че да работят само левият или само десният диск, както и двата едновременно. Отварянето и затварянето на дозиращите клапи става хидравлично от кабината на трактора.

 

Торачките Ino Ferti 2 са с изключително здрава носещата конструкция, а дъното, клапите, дисковете и лопатките са от неръждаема стомана. Те притежават сертификатза равномерно разпръскване на тора от немската организация DLG.

 

Иновативната конструкция на Ferti 2 с преобръщащ се контейнер дава възможност за лесно и качествено почистване на машината след експлоатация.
 

Повече информация за актуалните оферти за сеялки и торачки Ino, както и за пълното портфолио от машини под марката INOна българския пазар,можете да получите от официалния вносител – Трактор Инвест ЕООД- Карлово:


Трактор Инвест ЕООД
гр. Карлово
Околовръстен път (на разклона за с. Дъбене)
тел.   0335 / 9 28 18
моб.  0879 01 10 10; 0888 459 108

[email protected]

www.tractorinvest.com


 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!