2019 г. донесе на агросектора не само нови машини, но и полезни мобилни приложения. Сред последните има такива, които си заслужава да тествате на своя телефон или таблет, пише h2020fairshare.eu.

Фермери, напоявате ли ефективно?

AGBRIDGE app
Това мобилно приложение позволява на земеделците да преместват данните от компютъра в кабината в облак или на десктоп компютър. В последното обновление на софтуера бяха допълнени функции. Една от тях е WIFI Direct, която автоматично изпраща и получава нови файлове всеки път, когато машината попадне в обхвата на безжична мрежа.

RRXtend Spray app
С това приложение ще планирате третиранията по-ефективно, тъй като то предлага прогноза за времето, включително напомняния за рискови природни явления.

Xarvio Scouting app
Направете снимка на културата с телефона си и ще може да се възползвате от функциите на това приложение. Те регистрира наличието на стрес. Предназначено е да ви помогне по-бързо да вземате своевременни решения в името на постигането на задоволителна реколта.

Cropstream app
С това приложение фермерите и компаниите могат да работят заедно, координирайки се в реално време. Възползвайте се от възможностите му, за да развиете бизнеса си.

FieldCheck app
Това мобилно приложение е разработено за контролиране на третиранията с пестициди. Маркира къде в региона има пчелни стопанства. Подходящо е за използване както на смартфон, така и на таблет.

 

Следва предължение...