В рамките на кампанията „ОСП работи за нас!“ имаме удоволствието да Ви поканим на Ден на отворените врати в стопанството на СИ-ФРУТС ЕООД, село Стамболово, общ. Сливо поле, обл. Русе.

Събитието е посветено на Общата селскостопанска политика (ОСП) на ЕС и нейните инструментиФорумът е част от кампанията „ОСП работи за нас!“, организирана от AgriGate Media, Института за агростратегии и иновации и Смарт Агростарт.

Очакваме всички, желаещи да присъстват, на 30.07.2019 г. (вторник) от 10.00 часа в стопанството на фирма СИ-ФРУТС ЕООД, с. Стамболово, общ. Сливо поле, обл. Русе. При затруднение в намирането на точната локация, молим да използвате следния телефон: 0893 344 897.

Заедно ще наблюдаваме беритбата на праскови в стопанството и ще обсъдим възможностите, които предоставя ОСП и предизвикателствата, които предстоят за вбъдеще за земеделието и селските райони у нас и в Европа. Заедно с това земеделски стопанин ще разкаже за добрите практики при прилагането на инструментите на ОСП у нас. 

 

Очакваме ви!

При интерес да присъствате на събитието, молим да изпратите своите имена и тези на фирмата/организацията, която представлявате най-късно до 29.07.2019 г. на адрес: [email protected]

 

Следете темата на cap4us.agri.bg