Тайтън Машинъри представи богата гама машини за почвообработка и сеитба с марката Kverneland на специализираното изложение БАТА АГРО Есен 2015 г. 
 
По време на изложението бе показана най-новата пневматична сеялка за слята повърхност – Kverneland U-Drill 6000, която е конструирана с едно минаване в полето да подготвя почвата за сеитба, да подравнява, уплътнява и засява. При създаването на сеялката, основният фокус е бил върху високата скорост при засяване от 10 до 18 км/час и същевременно върху осигуряването на перфектни условия на почвата за сеитба. 
 
 
Новата сеялка на Kverneland за слети култури – Accord U-Drill 6000 е изцяло нов продукт за българския пазар, посочи Димо Димов, продуктов мениджър Kverneland в Тайтън Машинъри.  Тази сеялка е наследника на предходния модел MSC на Kverneland. Тя е с работна ширина 6 метра, като се предлага и вариант с торовнасяне U-Drill Plus, който ще бъде представен на изложението Агритехника в Германия. Сеялката има доста подобрения спрямо стария модел MSC, в чиито предимства фермерите се убедиха. Също така ще бъде доста конкурентна на българския пазар заради своята изключително атрактивна цена, допълни Димов. 
 
 
Тороразпръскващата машина Kverneland Exacta TL Geo Spread също бе акцент на изложението. Максималният обем на бункера от 3 900л., ширината на разпръскване на торта  - 52 м., както и възможността за автоматично изключване на секциите на всеки 2 м, са все параметри, които правят торачката една изключително високопроизводителна и предпочитана  машина. 
 
 
Тайтън Машинъри България представи и навесни и обръщателни плугове Kverneland 150B с 3 корпуса и Kverneland LD 4 корпуса. Очаква се на изложението Агритехника през ноември в Германия да бъдат представени новите модели плугове от Kverneland. 
 
 
Специален гост на щанда на Тайтън Машинъри в рамките на БАТА АГРО бе Зигмунд Олсън, регионален директор на Kverneland, който загатна топ-новината за бъдещото поколение земеделски машини от престижния бранд: “Днес представяме на БАТА Агро Есен заедно с ТМБ новата 6-метрова сеялка за слети култури Kverneland Accord U-Drill 6000. Подготвили сме доста иновации и изненади за българските фермери, но те ще бъдат показани на Агритехника в Германия тази година. Само малко мога да загатна, че вече машините с бранда Kverneland ще имат опцията Voice Control, чрез която операторът гласово ще може да дава команди към прикачния инвентар, включително и на български език.”
 
Допълнителна информация за новите модели машини с марката  Кverneland може да получите от Тайтън Машинъри  в интернет на адрес: www. titanmachinery.bg и телефон 0 700 135 04.
 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!