малак трактор KIOTI CS2610СД ДРАГАНОВИ за първи път получават малкия трактор CS2610 на KIOTI и го предлагат на своите клиенти оборудван със средна косачка. Южнокорейският производител KIOTI произвежда за пръв път трактор от субкомпактен клас. KIOTI CS2610 е разработен специално за професионална поддръжка на затревени площи като паркове, градини, футболни и голф игрища и др. Подходящ е за собственици на земя с размери до 50 декара.

Двигателят е три цилиндров, дизелов, с водно охлаждане, осигурява на трактора мощност от 26 к.с. при 3000 об/мин. Той е проектиран така, че да се постигне висока мощност и нисък разход на гориво. Високият пътен просвет от 162 мм. на трактора KIOTI CS2610 осигурява ефективна работа на различни настилки и терени.

Субкомпактният трактор KIOTI CS2610, освен със средна косачка, може да бъде оборудван с колектор за събиране на трева, преден челен товарач, задна багерна уредба, мулчер, фреза, пръскачка, прикачна уредба за метене, кабина и др. Горивният резервоар на трактора е с вместимост 25,5 литра.

Малкият трактор на KIOTI е със задвижване на четирите колела и тегло от 675 кг. Той разполага с набор от стандартни функции, включително и среден ВОМ (вал за отвеждане на мощност) на 2200 об./мин., който позволява работа във средата на трактора на косачка и заден ВОМ на 540об/мин. Задният и средният ВОМ могат да се контролират отделно или заедно с обикновен лост за смяна. Воланът е със сервоусилвател и джойстик за управление, ако се използва с челен товарач.

KIOTI CS2610 е снабден с хидростатична (HST) трансмисия и лост за бързи/бавни скорости. Удобен за редица операции, HST позволява гладко потегляне. За удобството и комфорта на водача тракторът е снабден с двойни педали, като силата на натиск на педала е сведена до минимум, което намалява умората по време на повтарящи се маневри.

От дясно на водача е разположен лост за управление на триточковата навесна система, с позиционен контрол. Навесната система на трактора е с подемна мощност повече от 700 кг.

Предният капак е с вертикално отваряне, което позволява бърз достъп до въздушния филтър, резервоара за масло на двигателя, кутията с предпазителите и електрическите компоненти.

Малкият трактор KIOTI CS2610 е проектиран ергономично за работа и всички органи за управления имат лесен достъп, а аеродинамичната форма на предния капак осигурява по-добра видимост.

Гаранцията на CS2610 е двугодишна, подобно на останалите трактори от гамата на KIOTI.

{youtube}bgAQbnVkAaY{/youtube}