Новият брой на специалното издание на Трактор.БГ AgriTech Market 2021 - годишен обзор на пазара на селскостопанска техника в България излезе! 

Изтеглете БЕЗПЛАТНО AgriTech Market 2021

Проследяваме как особената и неочаквана 2020-а година се отрази на пазара на селскостопански машини и как сушата, сполетяла голяма част от страната промени нагласите на фермерите за покупка. 

Анализираме данните от статистиката на отдел „Контрол и техническа инспекция“ (КТИ) на Министерството на земеделието, храните и горите, като, разбира се, ги сравняваме с минали години. 

AgriTech Market 2021 включва и наблюденията на търговците на агротехника за изминалата 2020 година и техните очаквания за 2021 г. Силно присъствие има гледната точка на земеделските производители.

Изданието представя анализ на пазара в специално интервю с председателя на Българската асоциация на търговците на агротехника (БАТА АГРО) – Даниел Минев, фокусирано към основните тенденции и погледа в бъдещето. Ценни наблюдения и коментари споделя в своето интервю и Георги Панчев, търговски мениджър в Мегатрон. 

Десетки участници на пазара се отзоваха на поканата да участват в изследването на Трактор.БГ, като споделиха своите намерения за покупка на аграрна техника през 2021 г., преоборудване и модернизация на своите стопанства.

Изтеглете БЕЗПЛАТНО AgriTech Market 2021

Приятно четене!