Малко повече от месец дели сериозните производители и търговци на плодове и зеленчуци от първия професионален форум у нас, посветен на този сегмент. InteliFresh ще се проведе на 16 януари в Стара Загора, а регистрациите вече стартираха на www.agroevents.eu.
 
 
Разнообразната програма на събитието е посветена на стъпките от производството и подготовката на продукцията, необходими за нейната успешна реализация на възможно най-платежоспособните пазари.
 
Засилва се интересът към форума от чужбина. В програмата участие ще вземат представители на MORE Bio Commerce, а Илиас Папагеоргиадис, изпълнителен директор на компанията, ще говори по темата: "Качествени биологични продукти и трансгранично сътрудничество: Румъния - България - Гърция". Интерес за участие проявяват и от румънската верига супермаркети Profi, както и от още няколко вериги, представени в България.
 
В периода, в който търговците търсят своите доставчици за новия сезон и обратно, InteliFresh ще събере на едно място  производители на плодове и зеленчуци, представители на търговските вериги, международни търговци, лидери в хладилния транспорт, застраховането, международните стандарти, спедицията и организацията на износа, финансисти и други основни играчи по пътя от полето до крайния потребител.
 
Форумът е подкрепен от Съюза на Дунавските Овощари и Българска Асоциация Биопродукти, METRO Cash & Carry, както и от BulGap, Oптиком, Панамин, Нетинс Брокерс и други сериозни имена, ангажирани във веригата на производство и доставка на качествени свежи продукти.
 
Повече информация за програмата на форума и възможностите за участие вижте тук: www.agroevents.eu.
 
InteliFresh – всички важни хора по веригата на доставки ще бъдат там. А вие?