Редица демонстрации на фермерски храни представят по време на Международното изложение АГРА, Фудтех и Винария, което се провежда в Пловдив до неделя, 25 февруари.
 
 
Медени бонбони, домашно сладко, свещи от пчелен восък са само част от изкушенията по време на събитието. Демонстрации на фермерския пазар ще се провеждат на щанд 87-88, в палата 11 до събота, 24 февруари. 
 
МЕДЕНИ БОНБОНИ
22 февруари, четвъртък
Опитвали ли сте медени бонбони? А виждали ли сте как се правят? Ваши учители ще са семейство Червенкови, производители на мед и пчелни продукти.
Място и час: Щанд 88, палата 11 от 11 ч.
 
МАСЛО И СМЕТАНА
23 февруари, петък
Най-вкусното масло и сметана са тези, които сами си направите. Вижте как се правят. Мантарови са семейна кравеферма и мандра, които правят краве саламурено сирене. С умение и търпение ще ви научат да биете масло и сметана в домашни условия.
Място и час: Щанд 88 от 11 ч. 
 
ЧАЕНА ЦЕРЕМОНИЯ
23 февруари, петък
Българска чаена компания ще представи новата си серия чай в биоразградими пирамидки, както и биологично сертифицирани билкови чайове. Първокачествени билки със страхотен вкус и аромат, подбрани с много любов. 
Място и час: Щанд 88, палата 11 от 15 ч.
 
ДА СВАРИМ ДОМАШНО СЛАДКО
24 февруари, събота
Вижте как да си приготвите домашно сладко. Денка е всепризната майсторка на сладка, сиропи, сокове и други вкуснотии от био плодове, които семейството отглежда в собствена градина. Ще научите от нея стари рецепти, а също и тънкости за вкусни и здравословни сладка. Място и час: Щанд 88, палата 11 от 11 ч. 
 
СВЕЩИ ОТ ПЧЕЛЕН ВОСЪК
24 февруари, събота
В палата 11 ще научите как да си направите свещи от пчелен восък. Медената работилница е на семейство Червенкови, производители на мед и пчелни продукти.
Място и час: Щанд 88, палата 11 от 15 ч.