Стартира обновената версия на Фермер.БГ - Социална мрежа на българските фермери ® . Новия външен вид, новото лого и идентичността на сайта са първа стъпка от стратегията за разширяване на комуникативните платформи и постигането на по-голяма социална и информативна дейност.

 

Новата технологична база, на която стъпва Фермер.БГ® включва редица нововъведения, най-вече улесняващи и подобряващи комуникацията между потребителите. През първитe дни на новия старт може да възникват проблеми с употребата на сайта, но те ще бъдат отстранявани, а ефективността - подобрявана. Можете да ни изпращате сигнали за срещани трудности на : [email protected]. През следващата седмица ще ви представим видео с детайлно описание на всички нови възможности и секции на сайта.

 

Основният акцент в настоящите промени е подобрената и улеснена за ползване главна навигация и така наречената "глава" на сайта. В случая основната навигация ще представлява своеобразна закотвена лента в най-горната част на всяка страница. Тя ще следва потребителя навсякъде по време на неговия престой, за да го улесни в достъпа му до множеството полезни категории на портала, до личните му съобщения, до темите, в които е писал и до тези, към които проявява постоянен интерес. Също така, фермерите ще могат да получават по-голям обем от статистически данни.

 

От началото на месец Юни сме подготвили за вас - фермерите на България, много нови неща без аналог до момента, които ще представяме поетапно.

 

Поздрави !

Екипът на Фермер.БГ

 

© 2012 Fermer.BG