Република България е избрана за провеждането на VIII издание на едно от най-престижните винени събития в Света – Digital Wine Communication Conference 2015 (DWCC 2015). Конференцията ще се проведе в периода 23 – 25 октомври 2015 г., в град Пловдив. DWCC e единственото международно събитие, посветено на дигиталния маркетинг и онлайн комуникации на виното, като предоставя трибуна на световната винена общност да адресира посланията си като тази година на фокус ще бъде българското вино и България, съобщават от Земеделското министерство. 
 
Очаква се над 300 винени блогъри, журналисти, търговци, винени професионалисти от най-висок ранг да го посетят. DWCC ще привлече вниманието на всички най-влиятелни личности във винената индустрия от световен мащаб към българското вино и родните винопроизводители.
 
Събитието се провежда ежегодно, в различни винени региони по Света като Италия, Испания, Португалия,  Швейцария, Турция, Австрия и др. Събитието ще помогне да се създаде международна мрежа от винени комуникатори; да се насърчи придобиването на умения и информация, както и да служи за обмен на опит в динамичния свят на виното и свързания с него туризъм

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!