За втора поредна година Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) организира форум, на който ще събере на едно място представители на бизнеса, държавните органи и неправителствените организации, обединени в интересите си за развитие на един от най-приоритетните сектори в България, съобщават от АЗПБ.

 

Втората национална среща на земеделските производители в България ще се проведе от 6 до 8 февруари 2014 г. в хотел Адмирал, к.к. Златни пясъци. Сред основните участници в програмата ще бъдат представители на Министерство на земеделието и храните (МЗХ), Държавен фонд Земеделие (ДФЗ) и Европейския парламент (ЕП), както и на други организации и институции, от които зависи формирането на политиката в сектора.

 

По време на форума земеделските производители ще бъдат запознати с най-актуалното, което ги интересува в началото на новия програмен период 2014 – 2020 г. Експерти ще представят новата Обща селскостопанска политика (ОСП) на ЕС, както и много други теми, свързани с използването на земеделски земи, производството на плодове и зеленчуци, животновъдството, зърнопроизводството и администрирането на агробизнеса.

 

През 2013 г. Асоциация на земеделските производители в България постави основата, организирайки най-мащабната земеделска проява за годината, която събра близо 500 земеделски производители.

 

За допълнителна информация: тел./факс: 02/951 62 65; GSM: 0882 51 21 99, 0895 52 99 47, [email protected]

 

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!