Фирма Агритоп, специализирана в проектиране и изграждане на животновъдни ферми, вече има нов модерен и функционален уебсайт, с удобен интерфейс. Страницата разполага с богато съдържание, като за посетителите е предвидена специална секция с фокус върху реализираните от фирмата проекти. Уебсайтът разполага с лесна и удобна мобилна версия.
 
Навигацията в уебсайта вече се осъществява много по-лесно, за да могат потребителите бързо да намират информация за продуктите и услугите на компанията. 

 
Чрез контактната форма може лесно и бързо да се задават въпроси, както и да се правят заявки за индивидуални оферти.
 
Бюлетинът в уебсайта дава възможност, абонирайки се, потребителите  да получават информация за всички новости, свързани с дейността на компанията. От фирмения сайт може лесно и бързо да се посети и фейсбук страницата на Агритоп.
 
 
„Стараейки се винаги да сме в полза на нашите настоящи и бъдещи клиенти, създадохме новия сайт с добра визия и функционалност. Сайтът е изработен така, че да можете лесно и бързо да достигате до богатото ни портфолио от продукти и да се информирате за услугите, които предлагаме.“, посочиха от Агритоп.
 
 
Можете да посетите новия сайт на Агритоп на agritop.bg
 
 
© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!