Кастингите за дами, които ще участват в риалити предаването "Фермер търси жена" по Нова ТВ продължават до 18 Юли, а до момента са се записали 1000 красавици. Това прави средно по 100 жени на един мъж - земеделски производител.

Претендентките за фермерското сърце ще влязат в луда надпревара, тъй като след крайната дата за записване в шоуто, бройката им ще нарастне, а и конкуренцията ще е голяма, като накрая останат най-красивите и най-колоритни мадами.

Сред мераклийките да заживеят на село има девойки, току що навършили пълнолетие, висшистки, както и по-опитни представителки на нежния пол на около 40 години. Водещата от „На кафе” Зейнеб също ще се бори за любовта на един от учсатниците. Тя ще се конкурира с манекенки, доцентки и дори българки, които от години живеят в страни като Германия, Англия, Ирландия и Белгия.

Сред кандидатките има дами с доста опит в аграрните занимания, но не липсват и такива, които признават, че никога през живота си не са виждали кокошка или крава на живо.

Десетимата представени вече мъжаги от село пък споделят, че след първото им показване на екран, вече са затиснати от оферти за срещи от момичета, които не са взели участие в кастингите. Форумите са пощурели, фермерите от риалитито получават десетки нови покани за приятелство във Фейсбук, а освен това, когато се разхождат по улицата срещат почитателки с директни покани за "кафе".