Любимият сайт на българските фермери порасна! Стартирал като социална мрежа на земеделците през 2005 г., днес Фермер.БГ разшири своя обхват и се превърна във водеща информационна, търговска и социална платформа за всички, заети в агробранша.

 

Спечелете билет за WEBIT 2019

 

Всеки месец Фермер.БГ се посещава от над 300 хиляди уникални посетители – земеделци, животновъди, агрономи, ветеринари, производители и търговци на агротехника, служители на държавната администрация и др.

 

Интересите на аудиторията ни са толкова всеобхватни, че имаме нужда да изберем ново име на сайта. Име, което да олицетворява по-широкия обхват от теми и услуги, както и идеята за дигитална платформа на всички потребители, занимаващи се със селско стопанство.

 

Заедно със смяната на името, планираме и обновяване на дизайна на сайта. Процесът по редизайн ще продължи до края на 2019 г. като предстои поетапно въвеждане на много нови рубрики и функционалности. Основната ни цел е да обхванем максимален брой теми и дейности, касаещи ежедневието на фермерите, да подобрим потребителското преживяване в платформата и да дадем добавена стойност.

 

Ще Ви бъдем признателни, ако отделите време, за да помогнете да изберем новото име на Вашия любим сайт и да ни кажете какво ново бихте искали да видите в него. За нас е много важно то да обобщава цялата палитра от професионални и лични интереси на хората, ангажирани в агросектора.

 

 

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА!