Трактор Ламборджини Тракторите Ламборджини се произвеждат в мощностния диапазон 39-270 к.с. както с общо така и със специализирано предназначение. Голямото разнообразие от серии, модели и нива на оборудване, дават възможност за избор на оптималния вариант според конкретните нужди.

Тракторите са оборудвани с ново поколение икономични дизелови двигатели Ламборджини при тракторите до 110 к.с. и Deutz Common Rail при големите модели. Двигателите са с иновативна система за впръскане на горивото под високо налягане. Част от моделите са оборудвани с двигатели, които могат да използват гориво, в чийто състав - биодизелът достига до 100%.

Тракторите от серия R1 на Lamborghini са подходящи за работа в оранжерии, разсадници и на полето. Серия Lamborghini R1 се предлага в три модела с 4-цилиндрови двигатели с мощност 39, 43 и 51 к.с., като последните два модела имат турбокомпресор.

Серията Ламборджини R3 EVO се състои от три модела от 82 до 109 к.с., като се предлагат в две изпълнения с различно ниво на оборудване: „стандартно” и „GS”.

Тракторите Lamborghini от серия RF е представена от четирите модела с двигатели с мощност от 70 до 95 к.с. Тракторите от тази серия са подходящи за работа в овощни градини, комбинирайки висока производителност с отлична маневреност и абсолютен комфорт.

Тракторите от серия RS правят по-лесна и по-продуктивна работата в лозовите масиви и овощните градини. Те имат ъгъл на завиване от 60° и с независимо кормилно управление, гарантиращи скорост и подвижност дори и в най-тесните междуредия.

Серия R6 100-125 включва трактори с двигатели с мощност от 100 до 127 к.с., които са разработени да задоволят нуждите на средните и големите фермери.

Тракторите от серия R6 130-185 са идеалната комбинация между надеждност, мощност и комфорт. Машините са с модерни 6-цилиндрови двигатели Deutz с работен обем 7146 куб. см, с висок запас от въртящ момент и с мощност от 132 до 192 к.с.

Моделите от серия R6 VRT са с нова безстепенна трансмисия, иновативна система, комбинираща механично и хидравлично управление. Предлага се с двигатели с мощност от 165 до 224 к.с.

Серия R7 предлага изключителна производителност и ненадминат комфорт - това са основните черти на тракторите Lamborghini R7 с мощност 213 к.с.

Новата серия трактори Lamborghini R8 от 244 до 270 к.с. осигуряват висока производителност, максимална надеждност, лесна употреба и намаление на разходите. Предлагат се два модела R8230 и R8270, съответно с мощност 244 и 270 к.с.

Компактните трактори Lamborghini от серия CV с мощност от 70 до 76 к.с. са подходящи за различни терени - особено стръмни и наклонени. Предимствата на тези трактори са техните малки размери и намалената височина, тяхната мощност и малко тегло, което намалява нежеланото уплътняване на почвата.

Тракторите Lamborghini от серия СF са разработени за тежка и специализирана работа, дори и в най-тесни терени. Те притежават компактен дизайн, с тясна верижна ходова система и ниска височина, която позволява на тези верижни трактори да маневрират лесно дори и в най-тесни овощни градини. Тракторите от серия CF се предлагат в мощност от 83 до 90 к.с. Версията с мощност 90 к.с. е най-мощният специализиран верижен трактор на пазара.

Тракторите Lamborghini от серия С с мощност 102 к.с. разширяват хоризонтите на конвенционалните верижни трактори, внасяйки напълно ново ниво на производителност на традиционните трактори с „възможност за работа на всякакви терени”.

Новата серия R2 на Ламборджини, многофункционални трактори, които са идеални за извършаване на голямо разнообразие от операции и широк спектър от приложения. Серията R2 включва модели 60, 80 и 90, всички с нови TIER III двигатели, които имат възможност за работа със 100% биодизел

Серия R2 с мощност от 60-80-90-100 к.с. се предлага с двигатели Lamborghini, TIER III, серия 1000, 3 или 4 цилидъра, с турбо или турбо с междинно охлаждане, предавателна кутия с 45F + 45R предавки с OVERSPEED.

Серията R4 е с двигатели Deutz с мощност от 100-110 к.с., TIER III, 4 цилиндров, 4038 см3, с турбо, 5 степенна предавателна кутия, 4 диапазона (60F + 60R), със супер редуктор и POWERSHIFT. Хидравличен реверс и система Stop&Go.

Навестните системи на тракторите са с голяма товароподемност, позволявайки работа с тежък прикачен инвентар.

Климатизираната кабина на тракторите е с висок комфорт и с ниски нива на шум и вибрация. Всички уреди за управление и контролни прибори са разположени на удобни места, там където всеки интуитивно ги търси. Допълнително улеснение е цветното оформление на отделните групи уреди за управление. Видимостта на кабината е изключителна. Разполагате с поглед във всички посоки, за да бъде всичко под контрол.

Както спортните коли с тази марка, така и тракторите Ламборджини са символ на качество и елегантност и са гордост за всеки техен притежател.