„Тайтън Машинъри България“ отново ще участва в  изложението „Селското стопанство и всичко за него“, което ще се проведе от 27 до 31 август в Добрич. Посетителите ще имат възможност да се запознаят с новите модели трактори от серията Farmall А от 65 до 113 к.с., предлагащи по-голяма гъвкавост и по-богат избор в този мощностен дипазон. Тракторите от серията Farmall А се отличават като икономични и ефективни трактори с мощни и гъвкави двигатели, компактна форма и отлична маневреност. В сърцето на Farmall Серия А са модерни, три и четири цилиндрови FPT двигатели с турбокомпресор, оборудвани със система за рециркулация на отработените газове, отговарящи на настоящите стандарти за вредни емисии. Здрави и компактни, техните характеристики включват бързо покачване на въртящия момент, което означава по-малко смени на предавките, по-висока ефективност, плюс нисък разход на гориво. Серията разполага с широка гама от трансмисии, като стандарт е 12x4 механична и 12х12 с или без Powershuttle като опция, като тя е по-подходяща за работа с товарачна уредба.

 

„Тайтън Машинъри България“ ще покаже в Добрич и трактори Case IH от сериите Maxxum EP, Puma и Puma CVX широко приложими в малките, средни и по-големи стопанства; трактори Case IH от серията Magnum Efficient Power, oсигуряващи по-висока мощност и производителност в сравнение с предходните модели, както и понижен разход на горивото; трактори Magnum EP са подходящи за средни и големи стопанства, както и трактор Case IH модел Quadtrac 600 отговарящ на всички нужди на големите стопанства - висока производителност, здравина и нисък разход на гориво. Единственият по рода си трактор с четири независими вериги за свеждане до минимум на натиска върху почвата, намаляване на притъпкването и подобряване на сцеплението с максимална мощност от 670 к.с. Quadtrac 600 развива допълнителна мощност на двигателя за движение по стръмни склонове и условия с жилави растителни остатъци. Мощният 12.9-литров двигател съответства на стандарта за емисии Tier 4A и е оборудван с технология за Селективна каталитична редукция (SCR) за до 10% икономии на гориво. Тракторът може да бъде и в колесна версия в лицето на STEIGER 600.

 

Посетителите ще видят и зърнокомбайни Case IH от новите серии Axial Flow 130 и 230 EP. Новите комбайни на Case IH серии 130 и 230 са част от семейството Efficient Power и както всички машини технологията Efficient Power те разполагат с двигатели от най-ново поколение със система за селективна каталитична редукция (SCR) и отговарят на стандартите за вредени емсисии Tier 4. Основните предимства на тези двигатели са увеличената мощост, по-нисък разход на гориво и значително по-дълги сервизни интервали. Всичко това е възможно благодарение на SCR системата, която позволява третирането на отработените газоове да се случва извън двигателя, непосредствено след турбо компресора. Това дава възможност двигателите да бъдат финно настроени за по-висока мощност и производителност и по-нисък разход на гориво. Освен всичко изброено дотук благодарение на системата за третиране на изгорелите газове няма риск от прегряване и претоварване поради факта, че в двигателя не се връщат горещи отработени газове за дообработка, които да повишават температурата му принудително.

 

На щанда Тайтън Машинъри фермерите ще имат възможност да разгледат широка гама прикачен инвентар:


►Машини на шведския лидер Vaderstad - сеялки за окопни и слети култури и дискови брани и стърнищни култиватори. Машините Vaderstad са известни с изключителната си здравина и бързина при обработки, бес скороста да повлияе върху качеството на извършената обработка. Vaderstad произвеждат машини, извършват по няколко обработки едновременно с цел да оптимизират вашите разходи и срок на работа.
►Богата гама земеделски инвентар Kverneland - сеялки за слята и есенна сеитба, дискови брани, плугове и широко популярните в цяла Европа двудискови торачки Kverneland.
►Стърнищни култиватори и продълбочители на канадския производител Salford подходящи за условията на работа и типовете почви у нас.
►Прикачни и самоходни прскачки на френската компания Tecnoma - високопроизводителни пръскачки, които отговарят на нуждите на земеделския производител, оператора и околната среда, подходящи както за  по-мащабните, така и към малките земеделски производители.
►Телескопични товарачи на италианаския производител Merlo - синоним на авангардна технология в света на телескопичните товарачи. Осигуреващи ненадминат комфорт, висока производителност и безопасност.
►Ремаркета ANNABURGER за транспортиране на всички зърнено-житни култури, силаж и тор. Компанията ANNABURGER e един от лидерите в производството на самосвални ремаркета, комбинирани самосвални ремаркета, саморазтоварни ремаркета.

Иновативни и ненадминати по качество транспортни решения с голям капацитет, висока скорост, кратко време за разтоварване.

 

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!