Изпълнителният директор на Titan Machinery Inc. г-н Дейвид Майер посети страната ни, за да се запознае на място с работата на Тайтън Машинъри България АД и развитието на бранда Case IH на българския пазар.

Пред Трактор.БГ г-н Майер беше категоричен, че компанията няма да налага американски модел на българския пазар, а ще заложи само на приложимите практики:

Тимът ни в България се справя чудесно за променящите се изисквания на пазара. Ние не сме тук, за да променим модела, а да подкрепяме екипа в България. Като всяка компания имаме доста нови идеи, всеки път да добавяме нови практики, да обръщаме повече внимание на клиентите.“

 

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА!

 


 

От началото на 2014 година начело на Тайтън Машинъри България като заместник  изпълнителен директор застана Григор Статев, който е работил като мениджър в престижни европейски компании.

„Това, което мога да допринеса за управлението на Тайтън Машинъри България, е да обхвана бизнеса в страната и да създам и мотивирам един тим, който да работи в помощ на нашите клиенти – земеделците“, посочи Григор Статев.

Освен на новата земеделска техника Case IH, и през 2014 г. от Тайтън Машинъри ще заложат сериозно и на машините – втора употреба. Всяка една от машините е сервизирана и в отлично състояние.

Партньорите от Titan Machinery Inc. оценяват високо сътрудничеството си с Българската комания: Тайтън Машинъри България имат отлично обучени специалисти по отношение на всички машини и тяхното сервизиране. Ние навлязохме на пазра, имаме успехи с много от нашите продукти, но най-важното е, че достигнахме до хората и привлякохме нови клиенти. Ето защо съм доволен“, коментира Дейвид Майер.

И през 2014 г. от Тайтън Машинъри България ще предлагат гъвкави решения за клиентите си чрез лизингови и банкови институции, за да ги улеснят максимално при закупуването на земеделски машини, дори през тази година да не стартират европейските програми за финансиране на агротехника.

Тайтън Машинъри България АД е българо - американско дружество с водещ пазарен дял у нас в продажбата на земеделска техника и строителна техника – Case IH, Case Constructions, Kverneland, Vaderstad, Merlo, Tecnoma и др. Мажоритарен собственик на компанията е Titan Machinery Inc., най - големият дилър на CNH в световен мащаб.

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!