63 фирми са заявили участие в 25-тото издание на борсата за семена и посадъчен материал, организирана от „Добрички панаир” АД. Специализираното изложение ще отвори врати на 4 февруари от 10,00 ч. и ще продължи до 7 февруари. По време на форума посетителите ще могат да се запознаят с най-новите постижения при селекцията за предстоящата пролетна кампания, ще могат да намерят посадъчен материал ,специализирана литература и торове.
 
 
Във форума ще се включат редица нови участници. Представени ще бъдат фирми от страната и чужбина - от САЩ, Холандия, Германия, Гърция и др. Със свой щанд ще излезе Добруджанския земеделски институт, на който фермерите е научат за най-новите селекционни успехи на научния център. „В Борсата участва изложители, които се включват във всички форуми на „Добрички панаир” през тези 5 години”, подчерта Звезделина Иванова, изп.директор на дружеството и добави още: „Със специализираното изложение се поставя началото на селскостопанските прояви в България”. 
 
Участие в Борсата е потвърдила Бистра Павловска, изп.директор на ИАСАС. Ще присъстват представители на общинската и областната управа, депутати и представители на ОД „Земеделие” и ДФ „Земеделие”. 
 
На официална вечеря през първия ден на изложението ще бъдат връчени традиционните награди на организаторите от „Добрички панаир” АД.