Аграрното министерство организира семинар на тема „Представяне на политиката на Европейската комисия за промоционални програми на земеделски продукти за 2018 г.“, съобщиха от ведомството. 
 
 
Форумът ще се проведе на 20 март 2018 г. в сградата на министерството на земеделието, храните и горите и в него ще вземат участие зам.-министър Цветан Димитров, директорът на дирекция „Пазарни мерки и организации на производители“ в министерството Слави Кралев. 
 
Камелия Палазова от ГД "Земеделие и развитие на селските райони" в Европейската комисия ще запознае участниците с политиката на ЕК относно правилата и условията за кандидатстване за промоционални програми на  земеделски продукти за 2018 г.
 
Желаещите да участват в семинара трябва да регистрират присъствието си /наименование на организация, име и фамилия на представители/ нa електронен адрес [email protected], или на тел. +359 985 11 447, най – късно до 14.03.2018 г.
 
Събитието, което ще започне в 9:00 ч. е насочено към всички потенциални бенефициери, които се интересуват от подаването на предложение за програма за информация /промоция за земеделски продукти, посочват от министерството и уточняват, че на него ще бъдат допуснати само регистрирани посетители.