Три португалски ферми, специализирани в производството на ягоди, малини и боровинки търсят около 600 български работници чрез Агенцията по заетостта. 
 
И трите ферми са част от фермерската организация Madre Fruta, която е ориентирана към търговия със селскостопанска продукция и нейното складиране, пакетиране и съхраняване. 
 
Нетната месечна заплата може да варира м/у 710€ и 910€, в зависимост от описаните допълнителни бонуси, които се получават. Месечното брутно възнаграждение, вариращо от 855€ до 1179€, се формира от заплата (505€/месечно + средства за храна (4€/на работен ден) + бонуси за продуктивност (вариращи от 75€ до 250€/месечно) + заплащане за извънреден труд (вариращо от 100€ до 200€/месечно) + 1/12 от средствата по време на ваканции/Коледа (83€/месечно) + заплащане за неизползван отпуск (41€/месечно).  
 
Работното време е 40 часа/седмично с възможност за извънреден труд, се посочва в офертата. Договорите ще са с възможност за работа за срок 3-4 месеца, като началото се очаква да е края на февруари – началото на март 2015 г. 
 
Предпочитат се кандидати с предходен опит в селското стопанство, но не е задължително условие. Приемат се както жени, така и мъже. Владеенето на английски език е предимство, но не и задължително условие, се посочва в офертата. 
 
Документи за кандидатстване се подават в Бюрата по труда по местоживеене, както и на имейл:  [email protected]
 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!