трактор KIOTI RX6010 СД Драганови представят KIOTI RX6010 - новият високопроизводителен трактор на KIOTI в мощностния клас 60 к.с. с повишена товароподемност на навесната система.

В новия модел RX6010 веднага прави впечатление новата по-просторна и отлично обезшумена кабина. Стандартно тракторът KIOTI RX6010C е оборудван с множество ергономични характеристики предлагащи комфорт на водача, като:

  • отварящи се странични стъкла на кабината;
  • климатична система и парно отопление;
  • вентилационна система на кабината, оборудвана с 4 филтъра и с външен и вътрешен кръг на въздуха подходящ при работа с пръскачка;
  • равен под на кабината;
  • AM/FM/CD стерео система;
  • удобно разположени уреди за управление на трактора, които бързо и лесно се контролират от работното място на водача.

Новият агресивен дизайн на предния капак на KIOTI RX6010, който се отваря с едно докосване, предлага пълен достъп до двигателния отсек, опростява и позволява бърза рутинна проверка и поддръжка на двигателя.

KIOTI RX6010 се задвижва от мощен и икономичен (59 к.с.  / 44 KW), 4-цилиндров турбодизелов двигател на Daedong. Двигателят на новия трактор KIOTI RX6010 отговаря на изискванията за вредни емисии TIER 3. Daedong компанията-майка на KIOTI, която произвежда двигатели за трактори от 1947 г., е гаранция за качество и надеждност.

Задният независим ВОМ с две избираеми скорости (540 и 1000 min-1) е достатъчно мощен и подходящ за работа с роторни фрези, шредери, косачки и други видове земеделска техника. Един стандартен набор от бързи връзки се намира в близост до триточковата навесна система, за да подпомагат работата със самосвално ремарке или сеялка. Допълнително са разположени бързи връзки и отпред за работа с челен товарач или други хидравлично зависими инвентари, като се управляват от стандартно монтираният в кабината на трактора джойстик.

Новата синхронизирана механична трансмисия е стандартна (12 скорости напред и 12 назад) и гарантира транспортна скорост до 34 км/ч. Допълнителните стандартни функции включват още бърз сервоусилвател,  регулируем наклон на волана, мокри многодискови спирачки, електро-хидравлично задвижване на четирите колела и заден блокаж на диференциала, което осигурява превъзходно сцепление и при най-тежките условия на движение.

Два външни цилиндъра осигуряват повдигането на максимален товар на навесната система от 2000 кг.

Новият трактор KIOTI RX6010 ще се предлага с 2 години пълна гаранция без ограничения в моточасовете и безплатно обслужване на 50 и 400 м/ч.

Допълнителна информация за предлаганите трактори KIOTI в България: СД Драганови