Масей ФергюсънФирмата Massey Ferguson „Масей Фергюсън” ще представи своята нова линия трактори от серията MF 8600 на предстоящата международна изложба на земеделска и градинска техника EIMA Show, която ще се проведе през ноември в град Болоня (Италия).

Новите трактори са снабдени дизеловите двигатели Sisu Diesel с мощност от 270 до 370 к.с.. Тези двигатели се отличават с висока ефективност и икономичен разход на гориво. Всички двигатели са оборудвани със система за намаляване на отработените газове SCR (Selective Catalytic Reduction). Системата SCR намалява нивото на азотен окис в отработени газове до 85 процента и на твърдите частици с около 40 процента, а също така гарантира достатъчна охлаждаща мощност и максимална мощност на тракторите на Massey Ferguson от серията MF 8600.

 

Стандартните модели трактори MF 8650, MF 8660, MF 8670 и MF 8680 са снабдени с 8,4-литрови Sisu Diesel двигатели с електронно управление и система за подаване на горивото Common Rail. Всички двигатели са сертифицирани в съответствие с екологичните изисквания Stage 3/Tier 3. Тракторите Massey Ferguson от серията MF 8600 имат четириточково окачване на кабината OptiRide, система за контрол и управление Datatronic 4, автоматично кормилно управление AutoGuide, както и новата трансмисия DYNA VT, позволяваща да се осигури ефективна денонощна работа.