Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) ще се включи в деловата програма на селскостопанското изложение АГРА 2014, информират от асоциацията. НАЗ организира кръгла маса на тема: „Състояние на машинно-тракторния парк и преглед на Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г.”, която ще се проведе на 5 март 2014 г.

 

В първата част на форума участие ще вземат инж. Иван Гайдаров, изпълнителен директор на Контролно-техническа инспекция, и Веселин Генев, председател на УС на Българската асоциация на търговците на агротехника. Заместник-председателят на НАЗ Ангел Вукодинов ще анонсира сътрудничеството на държавите от Източна Европа в инициативата „Хляб на мира”.

 

Представяне на актуална информация по ПРСР 2014-2020 г. ще направят експерти от министерството на земеделието и храните. Поканени официални гости на събитието са министърът на земеделието проф. Димитър Греков, заместник-министър Явор Гечев и директорът на дирекция „Развитие на селските райони” Светлана Александрова.

 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!