Най-очакваната новина за 2023 година е тук - най-мощният трактор Case IH, произвеждан някога, ще бъде официално представен на Агритехника 2023 в Хановер.

Машината беше ексклузивно представена пред журналисти в Австрия, които имаха възможност за тест драйв. 

Най-новото и мощно попълнение в потфолиото на Case IH е Quadtrac 715. Машината разполага с нов двигател с два турбокомпресора за достигане на пикова мощност до 778 к.с.

Това означава 11% повече мощност и 6% повече въртящ момент. 

Тракторът разполага с усилени верижни системи, с по-големи задвижващи колела, създавайки по-голям отпечатък, като в същото време намалява значително уплътняването на почвата.

Освен ненадмината производителност, по-висока работна скорост и ефективност, Quadtrac 715 може да се похвали и с величествен дизайн, който буквално спира дъха. 

Влизайки в кабината на трактора първото нещо, което забелязахме с интуитивната операторска среда, заедно с изключително удобната седалка и стандартно 4-точково окачване на кабината.

Тракторът е оборудван с AFS-Connect, което прави преживяването дори още по-запомнящо се. Системата предлага интуитивни решения за прецизно земеделие, които повишават ефективността на стопанството през цялата година.