В началото на месец август в околностите на немския град Ваймар, Massey Ferguson представи обновена гама комбайни, които ще предлага на пазара следващия сезон. На полева демонстрация, дилърите на Massey Ferguson имаха възможност да се запознаят с всички новости в детайли на машините, съобщават от Фермер 2000 АД - изключителен представител на марката Massey Ferguson за България.



Изключителен интерес сред посетителите предизвика новата система PLI, с която следващия сезон ще бъде оборудван модела BETA 7360. Тази уникална система осигурява самонивелиране на целия комбайн при жътва по наклонени терени, като позволява да бъде компенсиран 20% напречен наклон, 30% надлъжен при изкачване и 10% надлъжен при спускане. По този начин жътвата в хълмисти местности става достъпна и безпроблемна за нашите потребители.



В горният сегмент от Massey Ferguson представиха също обновените модели CENTORA с мощност 379 к.с. и 404 к.с, както и най-високопроизводителния хибрид DELTA с мощност от 496 к.с. Двата модела са с изцяло нов дизайн и панорамна кабина от типа „Skyline”. Тя предлага на оператора ненадминат комфорт, шумоизолация и отлична видимост.

Пълния текст и галерия можете да видите в Трактор.БГ
 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!