Информация на един клик разстояние – това е основната цел при разработването на дигиталната библиотека на Landini, съобщиха от Оптиком ООД - официален представител за България. Документи, брошури, видео материали и продуктова информация за пълната гама трактори вече са достъпни за всички – от потребители до търговци, като това ще им помогне да изберат и рекламират точния продукт според техните нужди и потребности.
 

На проведената наскоро Световна дилърска конференция, както и пред широката публика на Агритехника 2013, беше представено приложението Landini за таблети и смартфони с Android и iOS, което е напълно безплатно. Този начин за интегрирана комуникация предоставя информация, която е на разположение дори и без достъп до интернет.
 

Други особености на този проект включват и електронен вариант на корпоративното списание „Il Landinista”. Сайтът на Argo Тractors, производител на тракторите Landini, също претърпява цялостно обновяване, което ще гарантира нови функционалности и повече и лесно достъпно съдържание за всички потребители в световен мащаб, имащи нужда от конкретни продукти за техния селскостопански и овощарски бизнес.

 

 

За Android:                                           За iOS:

     

 

Аrgo Tractors, с централа, намираща се във Фабрико (Reggio Emilia), произвежда трактори с марките Landini, McCormick и Valpadana и принадлежи към Argo Industrial Group. Argo Tractors SpA в последните 10 години са утроили производствения си обем с годишен оборот от 500 милиона евро. Компанията разполага с 1600 служители и притежава 4 фабрики, 8 бизнес клона в различни части на света, 130 международни вносители и 2 500 търговски представители.Официалният представител за България е  Оптиком ООД.

 

 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!