Фирма "Оптиком", която е официален вносител на някои от световно известните марки селскостопанска техника – Landini, JCB, Laverda, Monosem и др. и чества 20-годишен юбилей през тази година, организира конкурс за детска рисунка.  Малчуганите от цялата страна могат да се включат в конкурса "Искам да стана фермер като порасна" като нарисуват картинки, чийто сюжет е провокиран от селското стопанство.

Организаторите се надяват творенията на децата да показват техни близки или познати как обработват земята си, гледат животни или просто красивите полета с насаждения, които се срещат край всяко българско село. Интересен ще бъде и погледа през детските очи към земеделската техника, която ги е впечатлила. Най-хубавите рисунки ще украсят офисите и сервизните бази на "Оптиком" в страната. Предвидени са интересни награди, които ще бъдат връчени по време на изложението БАТА АГРО от 10 до 14 май в Стара Загора.

Рисунките на най-малките таланти, фирмата очаква в срок до 31 Март 2011 г. на адрес: ОПТИКОМ ООД, бул. Цар Симеон Велики № 1-А, 6003 Стара Загора - За Конкурса. Посочете и ваш адрес, имена и телефон за обратна връзка.