Димитър Сурчев, който работи в компанията за семена Еуралис, събира средства за животоспасяваща операция и лечение на 8-годишната си дъщеря.

След множество изследвания, малката Таня Сурчева беше диагностицирана със злокачествено образувание в мозъка –Герминативно-клетъчен тумор.

За да се даде шанс на детето, е необходимо спешно да се направи операция в Германия (гр. Хановер) и незабавно да се стартира лечение с правилна химиотерапия.

Сумата, която е необходима за операцията на детето в болницата, е 50 000 EURO. Тази сума не включва престоя на родителя, пътните, както и разходите, които ще последват за по-нататъшното лечение и терапия.

“Работата със земята винаги е била и ще си остане най-благородния труд. Вярваме, че можем да бъдем благородни и хуманни и в момент, в който се търси помощ. 50 000 eur не е толкова голяма и непосилна сума, за да не можем с общи усилия да я съберем в кратки срокове. Апелираме към всички наши партньори, приятели и колеги – да бъдем хора и дано, независимо от конкурентната среда, в която работим, истински да се обединим и да помогнем да едно дете!“, посочват колегите на Димитър Сурчев от Еуралис.


Фермер.БГ подкрепя борбата на семейство Сурчеви, като призовава всеки, който има възможност, да дари средства:
 

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

IBAN: BG64UBBS80021044894940

ОББ КЛОН СИМЕОН ВЕЛИКИ - БУРГАС

ТАНЯ ДИМИТРОВА СУРЧЕВА

 

МОЖЕ ДА ДАРИТЕ СРЕДСТВА И ПРЕЗ PAYPAL НА MERCHANT ID:

AXDGGYMUEN53J

email: [email protected]

или като кликнете на следния линк: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr


Ако нямате регистрация в Paypal.com, може да дарите с кредитна карта, като натиснете връзката „Continue“ долу вляво на страницата.


Ако имате регистрация в Paypal.com трябва само да се логнете през формата долу вдясно в страницата на Paypal.com и да потвърдите дарението.

 

https://www.paypal.com/bg/cgi-bin/webscr?cmd=_flow&SESSION=FWsuDpkXb_1ZZ6iLvozREqrVRh92zLhHiKJeEJMx2sXj5vZhXOtwZ3-STrG&dispatch=5885d80a13c0db1f8e263663d3faee8d6625bf1e8bd269586d425cc639e26c6a