Новият брой на специалното издание на Трактор.БГ AgriTech Market 2019 - годишен обзор на пазара на селскостопанска техника в България ще ви запознае с данните на отдел КТИ на министерството на земеделието и анализ върху тях. 
 
 
Освен това ще можете да прочетете какви са наблюденията на търговците на агротехника за изминалата 2018-а година и какво очакват за настоящата 2019-а. Земеделските стопани също участват в годишното издание на AgriTech Market 2019, което се реализира с генералната подкрепа на „Агрополихим“ АД, с коментари, мнения и предложения. 
 
Анализ на ситуацията направи и председателят на Българската асоциация на търговците на агротехника (БАТА АГРО) – Даниел Минев, който разкри очакванията си за бъдещото на пазара на техника за селското стопанство в интервю, специално за изданието. 
 
Със станалата вече традиционна класация ТОП 100+ ще можете да направите сравнение и свои изводи от данните за търговците и производителите на техника, като от анализа става ясно, че 15-те големи вносители са основен фактор, а бизнес-отчетите сочат конкурентен пазар в зоната на растежа. 
 
Полезни бяха и отговорите на участниците в изследването на Трактор.БГ, от което се открои, че 65% от фермерите планират да купуват нова агротехника през 2019 г. 
 
 
Приятно четене! 

 

© 2019 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!