Пчелари от страната и чужбина ще се съберат на 20-то издание на специализираното изложение „Пчеломания“, което ще се проведе от 23 до 25 март в СК „Простор“ в Добрич. Аграрният форум е част от събитията, които организира Добрички панаир АД. 

Гласувайте: Виждате ли смисъл във фермерските протести в момента?

През настоящата година участие са заявили десетки фирми от страната и чужбина, които ще бъдат разположени на закрити и открити площи. Директно ще участват компании от Румъния и Сърбия.

„По-голямата част от фирмите, които участват сега, са наши партньори още от първото издание на изложението. Това е един показател за интереса към събитието, за това, че то се превърна в център за обмяна на знания и информация между пчеларите, както и за търговска дейност“, съобщиха организаторите от Добрички панаир АД. 

На изложението ще бъде представено пчеларско оборудване и инвентар, восъчни основи, богатото видово разнообразие на мед и пчелни продукти, лицензирани майкопроизводители, овощен и лозов материал, семена, разсади и цветя. Посетителите ще имат възможност да видят, договорят и закупят продукти от водещи производители и дистрибутори в бранша.