Асоциацията на млекопреработвателите в България организира на 8 ноември, четвъртък конференция по проблемите на млекопреработването. Събитието ще се проведе в рамките на салон „Светът на млякото“ в Интер експо и конгресен център – София. Началото е от 11 часа в зала 2.

 

На събитието ще присъстват зам.-министърът на земеделието Цветан Димитров, главният изпълнителен директор на Българска банка за развитие Асен Ягодин, д-р Любомир Кулински от Българската агенция по безопасност на храните, изп. директор на Държавен фонд „Земеделие“Румен Порожанов, както и фирми от млекопреработвателния бранш, животновъдни организации, неправителствени организации, представители на институции свързани с бранша, медии.

 

Сред гостите ще бъдат представители на Американския департамент по земеделие, съветникът на посланика на Русия в България, представители на посолства, Италианската камара и др.

 

От 12.40 часаизпълнителният директор на Българската банка за развитие Асен Ягодин и председателят на Асоциацията на млекопреработвателите в България инж. Димитър Зоров ще дадат съвместна пресконференция на тема: „Условия за участие и кредитиране на проекти по Програма за развитие на селските райони и начини на финансиране чрез „Българската банка за развитие“

 

По време на събитието ще бъде отбелязана 15-годишнинатаот издаването на вестник „Мляко+“.

 

© 2012 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!