От началото на тази година Агроуей България е представител на гръцката марка Kariotakis - производител на дискови брани, плугове и култиватори – окопни и за слята повърхност.

 

Номеклатурата на фирмата е голяма и включва както машини подходящи за трактори в ниския мощностен клас, така и за такива във високия клас. При производството на машините Kariotakis се използват само качествени материали от утвърдени европейски производители. Интегрира се ноухао и най-новите тенденции в областта на селскостопанското машиностроене, съобщиха от Агроуей България.

 

Машините са изпитани за работа при бълрагските агротехническите условия и показват много добри резултати, което е поредното доказателство, за качеството и надежността на предлаганите продукти, посочиха от компанията.

 

Навесните плугове Кariotakis се изработват само от качествени материали и се отличават с изключителна здравина на конструкцията. Към основата греда на машината е прикрепена и допълнителна такава с по-малко сечение, с цел увеличаване на якостта на конструкцията. Също така плуговете могат да бъдат оборудвани и със специална нон-стоп защита, която им позволя работа при тежки и каменисти терени.

 

Браните с независими работни органи се изработват в прикачни и навесни варианти, с работни широчини от 2,50 м. до 6,00 м. Използват се качестени лагерни тела и дискове с диаметър от 560 и 610 мм на Forges de niaux. Изработени, за да осигурят максимална производителност и ефективност при използването им, те напълно задоволяват изискванията на фермерите и покриват необходимите стандарти.

 

Специалистите от Агроуей България са готови да дадат необходимата допълнителна информация, както за машитете Kariotakis, така и за актуалните промоционални условия за закупуването им.

За повече информация:


02 / 427 24 71;0878 444966
[email protected]
http://agroway-bg.com/


 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!