Големият ден на промяната за нас дойде. Пред Вас е Agri.BG– дългоочакваното ново лице на Fermer.BG – с името, което избрахте и с изцяло обновен дизайн. Надяваме се той да бъде още по-полезен и удобен за Вас.
 

Защо се променяме?

1. Аудиторията 

Fermer.BG се посещава ежемесечно от вече над 300 000 уникални посетители – земеделци, животновъди, агрономи, ветеринари, производители и търговци на агротехника, служители на държавната администрация и др.
 
За да отговорим на нуждите и интересите на тази многообразна аудитория, ние разширяваме обхвата на темите и услугите, които предлагаме на сайта. Тази промяна провокира и нуждата от ново име.  
 
 
To беше избрано от Вас – читателите, които всеки ден идвате на сайта, за да се информирате за новостите в бранша, да търгувате, да общувате. Благодарим на всички 3250 човека, които се включиха в гласуването!
 

2. Новите технологии 

За да звучим съвременно, да предоставяме актуално и полезно съдържание по удобен начин от всяко място, от което потребителите ползват платформата, ние трябва регулярно да актуализираме технологичните решения, които стоят в основата на Fermer.BG .
Вярваме, че инвестицията, която правим днес, ще подобри удобството при използване на сайта и ще Ви даде допълнителни причини да го посещавате ежедневно.
 

3. Стремежът към по-добро

Всеки проект, и в бизнеса, и в живота, има нужда от постоянно развитие, за да бъде наистина добър. Ние също се стремим да се развиваме и усъвършенстваме ежедневно. Така във всеки един момент нашите читатели са сигурни, че получават най-важната и безпристрастно поднесена информация и се възползват от най-добрите възможности за представяне на бизнеса и продуктите си. Промените винаги изискват допълнителни усилия за адаптиране, но точно те са пътят към бъдещия успех.
 

Какво е новото в сайта ?

 

1. Удобен за мобилни устройства 

Новият сайт е с адаптивен дизайн, който позволява по-добро представяне на визията на всички устройства – персонални компютри, лаптопи, таблети и телефони. Шрифтовете са по-лесно четими и по-едри, за да може лесно и “в движение” да проверявате най-важното, което Ви интересува. 
 

2. По-бърз

Използването на съвременни технологии при разработката на новата версия на платформата, ни позволява да пестим Вашето време и много по-бързо да показваме търсеното съдържание.
 
Улеснили сме достъпа до рубриките и темите, които Вие определихте като важни в анкети и писма.
 

3. По-лесен 

Осъвременихме дизайна на Фермер.БГ като променихме мястото на основното меню, за да бъде то по-удобно и адаптирано към навиците за ползване на големите социални платформи. Информацията в новия дизайн е по-видима, по-добре структурирана и достъпна.
 

Какво предстои?

Обновяване на потребителските профили 

В момента профилите на фермерите в сайта са временно недостъпни. Работим усилено за тяхното усъвършенстване. Планираме по-атрактивно визуално представяне, добавяне на нови екстри във функциите и повишаване на полезността на тази част от сайта като цяло.  
 

Нови рубрики с полезно съдържание 

След проведени разговори сред различни специалисти в бранша, направихме селекция на идеи за нови рубрики в сайта. Планираме да разработим и публикуваме голям обем справочно и образователно съдържание, бази данни с полезна информация, с лесен и бърз достъп. Ще приветстваме и всички нови идеи, които бихте искали да споделите с нас.
 

Нови функционалности 

Основна цел за нас е да подобряваме потребителското преживяване в сайта и възможностите за бизнес и комуникация, които платформата предлага. Работим върху прецизиране на опциите за търсене, създаване на допълнителни удобства за регистрирани потребители, нови и улеснени възможности за реклама на обявите в сайта и др.
 

По-добри възможности за представяне на фирмите 

В новия сайт предстои да разширим възможностите за брандинг на фирмените профили, ще въведем нови опции за реклама и контакт с бизнес и потребителската аудитория на сайта.
 
Новостите ще се въвеждат поетапно до края на годината. Разчитаме на Вашето търпение, докато всички функционалности на Agri.BG бъдат пуснат в пълната им версия. 
 
Надяваме се да харесате новия сайт. Ще очакваме ТУК всички Ваши коментари, предложения, оценки.