Селскостопанският живот и музиката вървят ръка за ръка. Доказателство за това са многобройните видеа в YouTube, в които ежедневието на фермера е показано от почти всички страни. Част от тях са на професионални изпълнители.

Това видео, например, е на словенските изпълнители ATOMIK HARMONIK, в чието творчество сериозно е застъпена темата за селското стопанство. То разкрива енергичността и духа на фермерите. Парчето е озаглавено „Трактор полка“ и спада към характерния за Словения турбофолк.



Това музикално произведение, което подхранва душата и ушите, е дело на Томас Юнгер. Три енергични фермерки ни понасят из селскостопанския живот с бодра стъпка под игриви ритми.
 


Ако си падате по каубойските филми, не може да пропуснете следващото предложение - Village Girls - Thank God I'm A Country Girl. Три симпатични девойки чистят обора, грижат се за конете и въртят ласо, оскъдно облечени. След това влизат в местния бар и хващат пистолети в ръка.
 



Завършваме днешното музикално увлечения с песен, посветена на прибирането на реколтата. Особено сега парчето е доста актуално, предвид факта, че сме в сезона на прибирането на ечемика, пшеницата и т.н.