Скайтрак, официалният вносител на японските трактори с марка ISEKI за България, се отличава със своята модерна база от технологични и комплексни решения за всеки един от земеделските отрасли.
 
Скайтрак представя на българските фермери модела на ISEKI – TJA 8100 – удобен, маневрен, подходящ за всяка селскостопанска дейност.
 
 
Тракторите TJA 8100 са оборудвани с иновативни три цилиндрови AGCO Power двигатели с мощност 102 к.с., снабдени с Common Real система с обем 3,3 литра и електронно управление Bosch. Тракторите отговарят изцяло на европейските изисквания за отделяне на вредни емисии STAGE III B. Резервоар 105 л.
 
Тракторът е със синхронизирана – Power Shift трансмисия, съответно с 36 предни и 36 задни предавки. За изпълнението на по-дълги операции тракторът достига транспортна скорост от 40 км/ч.
 
Навесната система е с товарен капацитет 3400 кг, разполага с 4 бр. хидравлични изхода и има опция за предна навесна система, както и за оборудване с челен товарач. Капацитета  на хидравличната помпа достигат 66 л/мин.
 
Разбира се, подсигурен е и максималния комфорт на оператора в новата шумоизолирана кабина, оборудвана с гумен равен под, климатик и филтриране на въздуха. Това, което отличава този дизайн от другите марки трактори е, че кабината е изключително просторна, а всички лостове за управление са разположени отдясно на оператора, за да се достави заслуженото удобство и лекота на работа. Тракторите от серията TJA 8100 са оборудвани със седалка на въздух и лост в близост до водача, който може да управлява всички хидравлични функции. 
 
За повече информация относно предлаганите модели на Iseki се свържете с официалния вносител на марката Скайтрак на телефон : 0888 666 000 или на имейл: [email protected]