На 30 юни 2015 г. от 10:30 до 12:30 часа във Велико Търново, в Заседателна зала на хотел „Панорама“, по инициатива на Иван К. Иванов – Заместник -председател на Народното събрание, ще се проведе работен форум на тема „Проблемите на сигурността на гражданите, имуществото и реколтата в малките населени места“.

 

На събитието ще участват: Цвятко Георгиев – Заместник- министър на вътрешните работи, Георги Костов - Заместник-министър земеделието и храните , Любен Петров – Заместник- министър на икономиката, Атанас Атанасов – Председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание, Вили Лилков – Заместник-председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта в Народното събрание.

 

Събитието е първата политическа инициатива по рода си, след като в началото на месец Юни, Асоциация на българските села проведе в София първия Национален дебат за сигурността в селата, който събра представители на водещите аграрни браншови организации в страната.

 

На работната среща във Велико Търново ще участват представители на АБС, както и кметове на села и земеделски производители, засегнати от липсата на ефективна сигурност за опазване на имуществото и реколтата в селата.

 


 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!