Epic Games Store е онлайн магазин за компютърни игри. В него ще се натъкнете на игра за земеделски производители от ново поколение - Farming Simulator 19. В нея не просто ще садите и ще прибирате реколтата. Подгответе се за истинско изпитание на своите умения и познания. Освен това може да тестватенад 300 вида селскостопански машини по подобие на наистина съществуващи превозни средства, пише Agrarszektor.hu.

Касов апарат на комбайна - какво мислите за тази идея?

Farming Simulator 19 се появи на пазара през ноември 2018 г. Играта, разработена от Giants Software, пренася играча в ежедневието на земеделския производител. От вас зависи какво се прави, как и какви култури и животни се отглеждат, кога и на каква цена се продава продукцията.

От най-приятните неща в играта е, че не само може да купувате стотици превозни средства и оборудване, но и да ги управлявате. Можете да седнете зад волана, тествайки машини на марки като John Deere, Case IH, New Holland, Fendt, Massey Ferguson.

В играта можете да изберете дали искате да се потопите в американска или в европейска среда. С Farming Simulator 19 всеки може да предизвика себе си като модерен фермер без риск от реален фалит.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ

Как точно се пести със смарт агромашини?

Как изглеждаха новите технологии на полето преди 27 години

Какъв комбайн да изберете през 2020 г.?