Massey Ferguson, световна марка на AGCO, е горда да обяви, че трактор модел MF7719S – 190 кс. получи наградата „Трактор на годината за 2019“ на изложението в SIMA – Париж.  Престижната награда е завоювана в L- категорията за трактор със средна мощност.
 
Франческо Куаранта – Вицепрезидент Продажби, Маркетинг и Управление на продуктите в Massey Ferguson EME, каза:
 
„Това признание доказа нашия ангажимент да разработваме модерни, рентабилни и лесни за употреба трактори и технологии, които да предоставят осезаеми ползи на нашите клиенти.
Аз съм изключително горд от целия екип в Beauvais (Бове) от инженерно-проектантския отдел, отдела по доставките, монтажния отдел, маркетинг отдела и поддръжката. Като екип всички те допринасят за спечелването на тази престижна награда“, категоричен е Куаранта.
 
 
Новият MF7719S – 190 кс., който всъщност е и най-големият модел от късата база на тракторите Massey Ferguson от серията MF7700S, отговаря напълно на последните нива на вредни емисии освобождавани в атмосферата STAGE V. Дизайнът на системата е така проектиран, че да се използва през цялото време от живота на трактора.
 
В тази връзка Франческо Куаранта добави: 
 
„Всички производители на самоходна селскостопанска техника трябва да отговарят на тези изисквания.Начинът за постигане на това ни прави различни. Ние в Massey Ferguson избрахме да разработим система, която не затруднява оператора по никакъв начин, поддържа двигателя все така икономичен и запазва отличната видимост пред машината“.
 
Специално конструиран, с отличното съотношение мощност към тегло и впечатляващата собствена маса от 14000 кг, този трактор MF7719S е отлична машина отговаряща на търсенето на все повече взискателни фермери и арендатори в Европа.
 
Тракторът MF7719S е оборудван с нови функционалности като DATATRONIC 5 терминал със сензорен дисплей, контролиращ не само основните параметри на машината, но и осигуряващ автоматично водене. Той може също да се предложи и в пакет за прецизно земеделие.
 
Вслушвайки се в клиентите си Massey Ferguson дават възможност за опционални гуми с размер 20.8R42, които повишават сцеплението и теглителната мощност.
 
Допълнителна информация за модела и преференциалните кампании, свързани с него, може да получите само от фирма ВАРЕКС ООД, единствен вносител и дистрибутор на марката Massey Ferguson за България, както и на интернет сайта на фирмата www.varex.bg